dr. Dinnyés József

Valeomed Orvosok dr. Dinnyés József
Név: dr. Dinnyés József Foglalkozás: belgyógyász, kardiológus, osztályvezető, megyei szakfelügyelő főorvos Diploma / Végzettség:

1976-ban szerzett általános orvosi diplomát. 1981-ben belgyógyászati szakorvosi képesítést kapott, majd 1983-ban kardiológiai szakvizsgát tett.
A Nemzeti Echokardiográfiás Akreditációs Bizottság által elismert, II. szintű echokardiográfiás licensszel rendelkezik.

 

Jelenlegi munkahelyek:

Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház I. Belgyógyászati Osztályán, valamint a Szent Borbála Kht. Belgyógyászati-Kardiológiai rendelésén dolgozik.
A Valeomed Diagnosztikai Központban kardiológiai szakrendelésen várja pácienseit.

Tagság:

A Magyar Kardiológusok Társasága Tudományos Tanácsadó Testületének tagja, az Oktatási Bizottság elnöke. Az Echokardiográfiás Munkacsoport, a Nukleáris Medicina Munkacsoport, valamint a Szívelégtelenség Munkacsoport tagja. Az Európai Kardiológus Társaság, az Európai Echokardiográfiás Szervezet, a Magyar Belgyógyász Dunántúli Szekciójának kuratóriumi elnöke.

Oktatás:

Rendszeres szervezője, résztvevője és előadója a családorvosok posztgraduális továbbképzéseinek. A Képalkotó Diagnosztika a Kardiológiában akkreditált, országos, speciális kardiológus továbbképzésnek 6 éve rendezője. Rendszeres résztvevője a kardiológiai témájú, külföldi kongresszusoknak.

Kongresszus:

Rendszeres résztvevője magyar és külföldi kongresszusoknak.


Szakterület:

belgyógyász, kardiológus


Rendelési idők Bejelentkezés vizsgálatra Árlista