dr. Horváth Magdolna

Valeomed Orvosok dr. Horváth Magdolna
Név: dr. Horváth Magdolna Foglalkozás: szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász szakorvos, főorvos Diploma / Végzettség:

1973-ban Esztergomban a Dobó Katalin Gimnáziumban érettségiztem, majd még ebben az évben felvettek a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára, ahol 1979-ben szereztem diplomát. Szülészet-nőgyógyászatból 1984-ben, gyermeknőgyógyászatból 2003-ban szereztem szakvizsgát.


Előző munkahelyek:

1979-2013 között az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályán dolgoztam közalkalmazottként, főorvosi beosztásban.

Jelenlegi munkahelyek:

2013-tól vállalkozóként a Vaszary Kolos Kórház szülészet-nőgyógyászati és gyermek-nőgyógyászati szakrendelésein, valamint a dorogi Szent Borbála Kht. szülészet-nőgyógyászati szakrendelésén dolgozom. 1990 óta van magánrendelésem Esztergomban, amelyet 2016 januárjától Esztergomban, a Valeomed Diagnosztikai Központban folytatok.

Tagság:

Magyar Orvosi Kamara, Magyar Orvosok Szövetsége, Magyar Nőorvos Társaság, Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság, Nemzetközi Nőgyógyász-és Gyermeknőgyógyász Társaság

Kongresszus:

Rendszeres résztvevője vagyok a szakmai kongresszusoknak és továbbképzéseknek.

Szakterület:

szülészet-nőgyógyászat, gyermek-nőgyógyászat

Érdeklődési terület:

37 éve dolgozom a területen élő hölgyek egészségéért és annak megőrzéséért, a gyermekek egészséges felnőtté válásáért a nőgyógyászat és a szülészet területén.


Rendelési idők Bejelentkezés vizsgálatra Árlista